csm_Bosch-eBike-Group-PerformanceLine-CX-PowerPack500-Frame-Nyon-Fitness-MY2017-NL_bda9c478a7
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

De nieuwe elektrische mountainbike-modus voor de Bosch Performance Line CX is voor uw Haibike en Lapierre GRATIS verkrijgbaar bij E-Bike Outdoor.nl


12 apr 2017

De nieuwe elektrische mountainbike-modus voor de Bosch Performance Line CX is voor uw Haibike en Lapierre GRATIS verkrijgbaar bij E-Bike Outdoor.nl Wat is de nieuwe E-mtb modus van Bosch?

De eMTB-modus vervangt de Sport-modus van de Performance Line CX en zit tussen de rijmodussen Tour en Turbo in. Met een maximaal draaimoment tot 75 Nm versterkt de motor de eigen krachtinspanning van de rijder dynamisch tussen 120% en 300%. Afhankelijk van de pedaaldruk past de progressieve motorondersteuning zich automatisch aan de individuele rijwijze aan. Zonder overschakeling van de rijstand ondersteunt de motor zelfs bij een lage trapfrequentie reeds optimale prestaties.

Wat zijn de voordelen voor u in de praktijk?

  • No Trigger: Zonder van modus te wisselen meer rijplezier. Overschakelen naar een andere ondersteuningsmodus is niet nodig, zodat de rijder zich volledig op de trail kan richten.
  • Direct Flow: Perfecte ondersteuning vanaf de eerste trap. Het beklimmen van steile stukken wordt merkbaar makkelijker.
  • Progressiver Support: Voor een natuurlijk rijgevoel en optimale controle. Afhankelijk van de pedaaldruk past de progressieve motorondersteuning zich automatisch aan de individuele rijwijze aan.
  • Trail Control: Verbeterde controle in moeilijke rijsituaties. Maakt het moeiteloos beklimmen mogelijk met de best mogelijke tractie van technische bergpassages en hindernissen.
  • Maximum momentum: Met een draaimoment van tot 75 Nm. De motor versterkt de eigen krachtinspanning van de rijder dynamisch tussen de 120% en de 300% voor een sportieve acceleratie, ook in bergachtig gebied.
  • Ultieme Ultimativer Uphill Flow: Het beklimmen van bergen wordt een ongekende belevenis, de rijder blijft altijd in zijn flow.

Wanneer is de GRATIS eMTB-modus voor u als klant bij E-Bike Outdoor verkrijgbaar?

Vanaf modeljaar 2018 kunnen fietsfabrikanten alle Performance Line CX-systemen optioneel van de nieuwe eMTB-modus voorzien. Voor u als klant bieden wij de nieuwe eMTB-modus aan vanaf juli 2017 voor Performance Line CX-systemen met modeljaren 2016 en 2017 aan als software-update!
Kom voor deze elektrische mountainbike update voor uw Focus, Haibike of Lapierre bij ons langs. U kunt natuurlijk ook voor een ander merk bij ons een afspraak maken.