FB_IMG_1679988442733
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

De nieuwe Ghost Path Asket Pro e-gravelbike met de Fazua ride 60


28 mrt 2023

Net gepresenteerd en binnenkort al verkrijgbaar bij E-Bike Outdoor. De Ghost Path Asket Pro elektrische gravelbike voorzien van het nieuwe Fazua Ride 60 e-bike systeem. Uiteraard is de E-Path Asket, na montage van wegbanden, ook te gebruiken als E-Racefiets. Graag stel ik deze elektrische gravelbike aan je voor in deze blog.

Als fabrikant van de “gewone” gravelbike kan een elektrische variant van de gravelbike in de collectie natuurlijk niet uitblijven. Gebaseerd op de gewone Ghost Asket gravelfiets is er nu de Ghost Path Asket met elektrische ondersteuning. Hierdoor wordt gravellen nu nog leuker en uitdagender. De ondersteuning van de fiets wordt geleverd door de Fazua Ride 60. De nieuwe Ride 60 heeft een batterij met een capaciteit van 430Wh. Deze accu is zeer mooi en met een strak design in het frame verwerkt, waardoor de fiets niet van een gewone gravelbike te onderscheiden is. Bovendien is het zelfs mogelijk om een extra batterij te plaatsen, zodat de accucapaciteit met 210Wh toeneemt. Dat betekent dus een totale accucapiciteit van 640Wh wat voor een elektrische gravelbike light een grote capiciteit is en garant staat voor langere toertochten en meer hoogtemeters tot de mogelijkheden behoort.

FB_IMG_1679988442733 (2)


Ghost Path Asket Pro en Fazua RIDE 60.

De Ghost Path Asket is uitgerust met het nieuwe Fazua Ride 60 systeem waardoor deze Gravelbike de rijeigenschappen heeft van een normale gravelfiets. Hieronder de belangrijkste kenmerken van het Fazua ride 60 systeem.

FAZUA RIDE 60 DRIVE UNIT (motor)

 • Gewicht 1.96 kg
 • 60 Nm
 • Stil, krachtig en compact


FAZUA ENERGY ACCU

 • Gewicht 2.3 kg
 • 430 Wh
 • Motion sensor


FAZUA LED HUB

 • Intuïtieve handeling
 • USB-C charging poort
 • ANT+ en Bluetooth (BLE)


FAZUA CONTROL HUB

 • Intuïtieve handeling
 • USB-C charging poort
 • ANT+ en Bluetooth (BLE)

FB_IMG_1679988462970

Wat ons als E-Bike Outdoor aanspreekt bij de Ghost Path Asket Pro.

Wat aanspreekt bij de Path Asket Pro uitvoering is het lichtgewicht carbon frame in combinatie met het Fazua Ride 60 systeem. Die combinatie maakt dat de fiets licht en handelbaar is en de rijeigenschappen van een normale gravelbike heeft, met een gewicht van net onder de 16 kg. Wat nog meer opvalt is de uitstekende afmontage. De elektronische 12-speed Sram AXS schakeling past natuurlijk bij een top gravelbike. Voor de dropperpost is gekozen voor de kwalitatief zeer goede Rockshox Reverb AXS, waardoor ook hier geen bekabeling nodig is en draadloos te bedienen. De overige bekabeling loopt mooi afgewerkt door het frame.
Een goede gravelbike verdient natuurlijk ook een goede wielset. Daarvoor heeft Ghost gekozen voor de uitstekende DT Swiss 350 Classic wielen. Natuurlijk is het frame ook voorbereid voor de montage van spatborden. Wat ons betreft is de Path Asket Pro uitstekend uitgerust en klaar om samen met u de paden te verkennen. Voor de complete afmontage en specificatie van de GHOST E-PATH ASKET PRO klik hier.

FB_IMG_1679988457184

De GHOST E-PATH ASKET PRO testen en beschikbaarheid bij E-Bike outdoor

We hebben de Path Asket Pro in verschillende maten besteld en naar verwachting worden de eerste modellen vanaf April 2023 uitgeleverd. Uiteraard bieden wij ook hier de mogelijkheid om deze E-gravelbike te ontdekken en uitgebreid te testen. Zodra de Path Asket Pro gravelbikes geleverd zijn staat ook de testfiets voor je klaar. Om zeker te zijn dat hij tijdens jouw bezoek beschikbaar is, raden wij aan om even een afspraak te maken.

FB_IMG_1679988449858


Wilt je meer weten over deze E-gravelbike neem dan contact met ons op. Wij ontvangen je graag bij E-Bike Outdoor in Nunspeet.