lapierre-overvolt-am-700 i- model 2018
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

De Lapierre Overvolt AM 700i valt in de prijzen


25 jan 2018

De Lapierre Overvolt AM 700i wint Design & Innovation award. Uiteraard is deze fiets in de prijzen gevallen bij de Design & Innovation Award, de Lapierre heeft de titel gewonnen voor het best presterende model in de fietsindustrie! De Design & Innovation Award is meer dan alleen een titelgever of een applaus voor de deelnemende merken, het is een test van alle merken en alle type fietsen. Als je dan als winnaar naar huis gaat is dat een enorme waardering voor hetgeen je op de markt hebt gezet. Opnieuw waren er dit jaar een selecte groep internationale journalisten die alles met hun camera`s vastlegde, ook waren er talloze testrijders aanwezig om alle bikes uitvoerig te testen!

De Lapierre Overvolt AM 700i is een van de topmodellen in 2018

Lapierre loopt ten opzichte van vele andere merken zoals; Cube, Trek, Giant en Bulls voor in de ontwikkeling, dit komt door de prachtig geïntegreerde accu en de fantastische stuurbelevenis die je ervaart als je op deze fiets een rit maakt. Hij ziet er dus niet alleen super gaaf uit, het sturen wordt ook als een groot pluspunt gezien bij dit model. Als een van de eerste E-MTB's is de Lapierre AM 700i uitgerust met de nieuwste generatie volledig geïntegreerde Bosch Power Tube accu, dit is een serieuze vooruitgang in de E-MTB wereld. Als je op deze fiets langs rijdt dan zien 99 van de 100 mensen niet dat het een Elektrische mountainbike is! Deze uitvoering ziet er niet alleen fantastisch professioneel uit maar het creëert ook voldoende ruimte voor een bidonhouder in de driehoek van het frame. Door de compacte geometrie wordt ”speels” rijden een stuk makkelijker; een moeilijke afdaling, een mooie springbult of een diepe drop-off word allemaal een stuk eenvoudiger door deze comfortabele fiets. De prachtige Lapierre Overvolt AM 700i is natuurlijk afgewerkt met de beste componenten zoals van Sram, Sram is toonaangevend op het gebied van onderdelen voor Elektrische sportfietsen.

Introductie nieuw model Lapierre

Binnen een paar maanden wordt er een extra model aan de range Lapierre Overvolt toegevoegd, de “Lapierre Overvolt AM 700i Team Ltd”. Deze fiets wordt geproduceerd in een gelimiteerde oplage van slechts 200 stuks, uiteraard in Nederland exclusief verkrijgbaar bij E-Bike Outdoor in Nunspeet!

Kopen te duur? Huur!

Bij E-Bike Outdoor huurt u een elektrische sportfiets tegen aantrekkelijke tarieven, kijk voor meer informatie:
E-MTB: https://www.ebikeoutdoor.nl/elektrische-mountainbike-huren/
E-trekking fiets: https://www.ebikeoutdoor.nl/elektrische-mountainbike-huren/e-trekkingfiets-huren/