Focus Raven2 Fazua App
Blue diagonal Blue diagonal
Yellow cropline

De "Fazua app" in het kort uitgelegd


15 dec 2018

Vooral sportieve rijders willen hun fietsgegevens tegenwoordig bijhouden. Met de Fazua app, die compatibel is met alle e-bikes die zijn uitgerust met een Fazua evation motor, kan men in de toekomst veel meer data ophalen dan voorheen. Diverse van onze Focus E-MTB en Focus E-racefiets modellen zijn uitgerust met een dergelijke Fazua motor. Vanaf nu kunnen bijvoorbeeld gegevens om meer te leren over bewegen en fietsen worden afgelezen, de nieuwe app kan gratis worden gedownload.

Welke mogelijkheden biedt de Fazua app

  • GPS navigatie en tracking
  • duidelijke snelheidsmeter
  • technisch overzicht, status van de accu
  • ondersteuning, directe toegang tot Fazua service
  • interactief, deel bijvoorbeeld je tours met vrienden
  • overzicht, analyseer uw verzamelde gegevens na elke rit

De Fazua app en het Fazua OEM platvorm

Het idee achter de Fazua app is om de bestuurder een manier te geven om alle gegevens te bekijken die de Fazua evationdrive tijdens het rijden heeft vastgelegd. De app zorgt voor volledige transparantie met betrekking tot de gegevens van de rit, terwijl het tegelijkertijd mogelijk maakt GPS tracking zo nauwkeurig mogelijk te volgen. Samen met Comodule biedt Fazua, in aanvulling op de vrije Fazua app, ook een op maat gemaakte oplossing voor connectiviteit. Het Fazua OEM platvorm omvat de OEM Cloud die een direct communicatiekanaal naar de eindklant en de OEM app omvat. Door de digitale laag te integreren in het geavanceerde evation systeem onderstreept Fazua zijn unieke positie in de e-bike industrie.

Welke types zijn compatibel met de Fazua app

Alle elektrische sportfietsen die met een 2019 display zijn uitgerust, zijn compatibel met de Fazua app. De bijbehorende serienummers beginnen bij nummer 1805113000. Als uw fiets nog niet compatibel is, kunt u contact opnemen met E-Bike Outdoor en vraag naar het speciale upgrade programma. Begin 2019 komt er een Pro versie uit met extra functies.

E-bike Outdoor is het testcenter van Focus fietsen en wij kunnen u tevens informeren over de Fazua app! Kijkt u verder voor alle e-bikes met Fazua motor.